{{ message.message }}
{{ button.text }}

Teach your childeren how to be angry.

Afbeelding blog 'Teach your childeren how to be angry.' Achtergrond blur afbeelding

Deze quote vind ik zo mooi en waar! Kinderen kunnen heftig reageren op verschillende situaties. De een met een hogere intensiteit dan de ander. Dit geldt voor alle emoties die er zijn. De meest bekende en goed te herkennen emoties zijn blijdschap, boosheid & verdriet. Aan ons als ouders / opvoeders de taak om je kind te leren hoe hij of zij deze emoties het beste kan uiten. Ik vind dat best moeilijk. Mijn zoon is nu bijna 15 maanden en als hij iets wil (aan de hand lopen bijvoorbeeld) maar dat kan even niet wordt hij heel boos en gaat hard huilen. Hij stopt dan pas als ik hem toch oppak of afleid met ander speelgoed. Ik sta vaak in dubio, moet ik dit negeren? Of geef ik hem zijn zin, hij wil dit graag en hoe moet jij dit anders kenbaar maken, praten kan hij tenslotte nog niet. 

Is dit herkenbaar? Hoe gaan jullie hiermee om? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je