{{ message.message }}
{{ button.text }}

Te kleine onderbroek

Afbeelding blog 'Te kleine onderbroek'

Het is een algemeen gegeven dat wijsheid met de jaren komt. Zo werkt dat natuurlijk ook voor kinderen.  En laat dat nou ook precies het geval zijn bij mijn zoon van 4 jaar. 

De eerste 3 jaar van zijn leven kon ik gewoon lekker ongedwongen in mijn blote niksie door het huis lopen, zonder commentaar, maar die tijd is nu echt definitief voorbij.  Regelmatig krijg ik te horen dat ik dikke billen heb en een dikke buik. Nu is dat in vergelijking met zo'n klein kinderlichaampje natuurlijk ook gewoon het geval, maar dat hoeft mama natuurlijk niet elke keer te horen.

Maar wat er van het weekend gebeurde, spant wel degelijk de kroon! Ik had lekker gedoucht, had me afgedroogd en was van plan mijn kleren aan te trekken. Mijn string had ik al aan en zo was ik op zoek naar iets wat daaroverheen zou gaan komen. Maar juist op het moment dat ik lekker in mijn kast aan het zoeken was, kwam mijn wel gebekte zoon van reeds 4 jaar naast me staan. Hij kijkt me aan, kijkt naar mijn billen en zegt: "Mama, jouw billen zijn echt veel te groot voor die onderbroek!!" Uhm, ja, dat heb je goed gezien zoon!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je