Snap
  • Kind

Talentenjachten

Tegenwoordig zijn er op televisie allerlei talentenjachten waar ook steeds meer kinderen aan mee doen. Nu is dit echt helemaal niet erg als je kind ergens echt goed in is, begrijp me niet verkeerd! Maar sommige ouders hebben echt een bord voor hun kop! Sommige kinderen zijn echt niet zo talentvol als hun ouders denken. Gaan dan met een hoge verwachting naar zo'n talentenjacht en worden dan even met hun neus op de feiten gedrukt.

Nu bij So You Think You Can Dance vind ik trouwens wel dat ze de kinderen netjes afwijzen door ze te vertellen dat ze erg goed zijn, maar nog net niet goed genoeg. En volgens mij zenden ze de hele slechte audities niet eens uit, terwijl dat bij sommige televisieshows wel anders is.

Als je kind echt ergens goed in is, laat ze dan niet ongeoefend ergens aan mee doen. Ik zou zeggen doe ze op les en als dan echt blijkt dat je kind uitzonderlijk talent heeft dan zou ik eventueel een talentenjacht op televisie overwegen. Je zet je kind te kijk tegenover heel Nederland (en daarbuiten).

Ik ben niet tegen talentenjachten hoor. Maar vind dat sommige ouders erin doorslaan. En ik moest dat even kwijt... :-)

 

11 jaar geleden

Mee eens! Heb soms medelijden met die kinderen.

11 jaar geleden

Ben het helemaal met je eens, en het wordt al snel een beetje leedvermaak op tv. Ik kan niet goed naar dat soort programma's kijken omdat ik dan last krijgt van plaatsvervangende schaamte ;-)