{{ message.message }}
{{ button.text }}

Suzannah kan kraaltjes rijgen

Afbeelding blog 'Suzannah kan kraaltjes rijgen'

Eigenlijk heb ik in de korte omschrijving al veel te veel geschreven.....maar Suzannah kan kraaltjes rijgen! 

Met de grootste precisie rijgt ze ieder kraaltje op haar vetertje als of het iets super belangrijks is......en dat is het ook! Super schattig om te zien! Die kleine handjes met die kleine kraaltjes :D Ik kon er mijn ogen niet vanaf houden.

Voor digenen die het verhaal van Suzannah niet kennen: het is echt een hele mijlpaal voor ons kleine meisje :D

Ik weet nog als de dag van gister dat we er rekening mee moesten houden dat ze nooit zou kunnen lopen zonder hulp en dat zelfs het gebruik van haar linker arm veel moeite zou gaan kosten. En ja als we objectief kijken is haar linkerkant nog steeds niet optimaal en valt ze iets meer als een gemiddeld kind van haar leeftijd.....maar ze gaat echt vooruit!

Ze kleurt het liefste met links, maar ze eet weer met rechts dus daarin zie je ook dat ze nog niet zeker weet welke hand ze het prettigste vind....maar wel kraaltjes rijgen heb je beide handen nodig en is coördinatie heel erg belangrijk en ja dan maakt dit toch wel een hele belangrijke ontwikkeling in haar motoriek!

Voor ons is dit een vreugde dansje waard! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je