{{ message.message }}
{{ button.text }}

SuperHeroesmom: Red Hair I don't care!

Even voorstellen :)

Afbeelding blog 'SuperHeroesmom: Red Hair I don't care!' Achtergrond blur afbeelding

Hey allemaal! Ik ben Kelly, 32 jaar oud en mama van twee kleine Superhelden, Valère (mrt2014) en Laurent (feb2017) Samen met mijn man en onze kids wonen we in Zuid-Limburg. Onze oudste zoon heeft tubereuze sclerose waar ik ook een aantal blogs over zal schrijven. Verder heb ik naast mijn baan nog een eigen webshop vol leuke items voor kleine Superhelden. Ik ben graag creatief bezig en zal dan ook leuke DIY's met jullie delen voor kids en kinderkamer's, maar ook voor je eigen interieur. In de webshop vindt je ook nog leuke free printables die ik zelf maak en graag met jullie deel. 

Wil je op de hoogte blijven van de chaos in onze family en alle DIY projecten en free printables? Volg mij dan op instagram @thesuperheroesmom. Heb je vragen over mij of mijn gezin? Shoot! Ik ben een open boek en leer graag nieuwe mensen kennen! Ik heb zelf mijn hart op mijn tong, maar wel altijd met respect! Ik heb haat aan de zogenaamde 'moeder-maffia' en vind dat we elkaar meer moeten steunen als moeders onder elkaar en daar maak ik me graag hard voor. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je