{{ message.message }}
{{ button.text }}

Super trots! Bijna zindelijk 's nachts

Sinds een paar dagen gaat Megan zonder drinken naar bed omdat we haar graag willen voorbereiden voor het nacht zindelijk zijn. Zelf vond ze het eerst maar helemaal niks! Ze wilde kunnen drinken 's nachts want ze had dorst... Op een gegeven moment gaf ze de fles aan mij: "Mama, ik hoef geen drinken meer ik ben al groot". Dit was vorige week donderdag en sindsdien drinkt ze niet meer 's nachts.

Afbeelding blog 'Super trots! Bijna zindelijk 's nachts'
Sinds een paar dagen gaat Megan zonder drinken naar bed omdat we haar graag willen voorbereiden voor het nacht zindelijk zijn. Zelf vond ze het eerst maar helemaal niks! Ze wilde kunnen drinken 's nachts want ze had dorst... Op een gegeven moment gaf ze de fles aan mij: "Mama, ik hoef geen drinken meer ik ben al groot". Dit was vorige week donderdag en sindsdien drinkt ze niet meer 's nachts. Vanmorgen werd ik wakker om 6.15 doordat Suzannah aan het huilen was dus ik loop naar hun slaapkamer, staat de deur van hun kamer open..?? Hoor ik in ene gestommel in de badkamer, en ja hoor Megan was gaan plassen! Zo goed! Ze komt nooit uit haar bed dus die was dubbel zo knap van haar. De eerste grote stap is dus gemaakt :D Ons doel is om haar voor de zomer ook 's nachts zindelijk te krijgen maar zoals ze nu gaat is dat zeker haalbaar. Of ze het gaat halen maakt me niet uit ik ben nu al zo trots op haar! Het is al heel snel dat ze overdag helemaal droog is en zelfs als we aan haar vragen of ze haar plas nog even op kan houden omdat we zo thuis zijn dan kan ze dat ook al heel goed en heel erg lang... Wat willen we nog meer ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je