{{ message.message }}
{{ button.text }}

Succesvol dierenfeestje

Goed voor zijn ontwikkeling, toch? Een thema-feestje? Dierenfeestjes zijn de allerbeste.

Afbeelding blog 'Succesvol dierenfeestje' Achtergrond blur afbeelding

Maandenlang tobben heeft zijn vruchten (of liever, dieren) afgeworpen. Mijn baby werd een jaar, en dat zou gevierd worden. Met een dieren-thema-feestje. Het leek mij leuker dan Disney, of Nijntje, of Rupsje Nooitgenoeg. Misschien niet orgineel, maar wel zo makkelijk, kleurrijk, en leerzaam. En, zo bleek, leuk!

Huppa, ik krabbelde “Het thema is dieren, je mag verkleed komen” op de uitnodiging, en het was een feit. Baby zou na zijn feestje alle inwoners uit het dierenkoningrijk kennen (en het liefst in meerdere talen).

Ter ere van het thema had Baby twee outfits gekregen. Eentje was een waar kostuum van Rupsje Nooitgenoeg, en de andere een stoere broek en trui met poesjes erop van Zara Baby. Met bijpassende kuikensokken. Hij droeg ze allebei met trots. Ik wandelde er naast in zijn schaduw, onopmerkelijk gekleed in een jurk met rendierenprint.

Een vriendenstel had hun zoontje in een rendierenpak gestoken (amazing!), en zelf truien met giraffen erop aangetrokken. Een ander droeg speciaal voor deze dag een tijgerstring. “Je mag hem wel zien,” zei hij trots. (Ik zal in het midden laten of ik daar op in ben gegaan.)

De versieringen waren fantastisch, en het had me dan ook weken gekost om ze bij elkaar te sprokkelen. Ze werden met liefde (en een beetje stress) een uur voordat het feest begon opgehangen. Het personeel van het restaurant hielp zo goed mee, dat ik nog een mooi dierencadeau uit wil zoeken als bedankje. Er hingen rupsenslingers en giraffenballonen en de tafels pronkten met hun leeuwen- en apen-tafeldecoraties.

Vrienden en familie hadden hun best gedaan: Baby kreeg V-tech hanen en beren, een hondenknuffel, dierenblokken en dierenboekjes, een tijgerstoel en een walvisklok. Ge-wel-dig!

Een vriendin had het dieren thema erg goed ten harte genomen: ik kreeg een baby-tablet waarop dierennamen en hun geluiden in vier talen gepresenteerd werden. Ik voelde me warm en rozig worden na ontvangst van dit kostbare cadeau. Bedankt, lieve L! Top gedaan!

Kortom, het feest was super geslaagd.

"Wat ga je doen als hij vijf wordt?" vroeg een andere vriendin. "Dit feest is zo luxe!"

"Dan, ehm..." stamelde ik. "Dat vieren die op een jachtschip." In Saint Tropez, bijvoorbeeld. Of in het zwembad. Ach, ik heb nog vier jaar om mezelf te overtreffen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je