{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stuur gratis een Valentijnskaart met deze actie!

PostNL heeft ook dit weer een hele toffe actie. Verstuur een kaartje zonder postzegel met Valentijn! Wat moet je hiervoor doen? Simpel!

Afbeelding blog 'Stuur gratis een Valentijnskaart met deze actie!' Achtergrond blur afbeelding

Knutselfrutsel

Vorig jaar kwam ik er op het laatste moment achter dat Post NL een hele toffe Valentijnactie had bedacht. Zo kon je gratis een kaart (of brief) versturen naar jouw Valentijn. Daarvoor moest je alleen op de plek waar je normaal gesproken een postzegel plekt een kusje er op zetten. Hoe leuk is dat!

Ik besloot er meteen een creatieve knutselmiddag van te maken. Samen met Lola (toen nog 8 maanden oud) maakte ik een hele stapel met zelfgemaakte kaarten voor al haar vriendjes en vriendinnetjes, opa en oma’s, familie en de juffen op school. Met wat vingerverf, stiften en blanco kaarten maakten we met zijn tweetjes een hele stapel mooie zelfgemaakte Valentijnskaarten.

Zoenen!

Daarna was het zoenen geblazen. Ik toverde een verdwaalde lippenstift tussen mijn make-up verzameling vandaan (ik draag nooit lippenstift) en gaf alle brieven een mooi kusje. Daarna gingen we samen naar de brievenbus en was het wachten of ze daadwerkelijk goed aan zouden komen.

En ja hoor, de volgende dag stroomden die lieve berichtjes binnen van iedereen van alle Valentijntjes die blij verrast waren met hun persoonlijke kaartjes. Hoe leuk is dat!?

Leuke activiteit

Ook dit jaar gaan we weer mee doen! Ik ga alvast bedenken wat ik morgen met Lola ga knutselen! Even rondsnuffelen op mijn Pinterest. Het is echt een ideale activiteit voor op een regenachtige woensdagmiddag!

Natuurlijk kun je ook andere post versturen, zo lang je er maar een kusje op kust en hem vóór vrijdag 17:00 uur op de post doet. Lees hier meer info over deze leuke actie!

Ga je ook meedoen met deze toffe actie van PostNL? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je