{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stroop met stiften

een verrassing op een vroege zaterdagochtend

Afbeelding blog 'Stroop met stiften'

De eerste vanmorgen was degene die doordeweeks altijd uit bed gepraat moet worden. Klaarwakker stond onze zevenjarige vroeg aan ons bed, kroop gezellig tussen ons in en deed enorm haar best om zachtjes te doen. Het was haar vast gelukt als haar bijna kleuterbroertje niet hetzelfde idee had. De dag was begonnen!
Maar de verrassing was groot toen ze spontaan haar broertje meenam naar beneden. De verrassing werd nog groter toen ze even later weer boven kwam met ontbijt op bed. De boterham met vlokken smaakte heerlijk, maar dit was volgens haar vanzelfsprekend want hij was met liefde gemaakt!
Ondertussen had de oudste, nog wat slaperig, ook ons bed gevonden. Ze leek wat afwezig....nog wat moe? In spanning/afwachting voor haar verjaardag? Niets daarvan bleek waar. Haar hoofd had een plan. En zo kwam de volgende verrassing er aan: versierde tomaatjes met mandarijn en snoepjes. Natuurlijk met liefde gemaakt.....en met stroop...alleen wist ik dat nog niet.
Nietsvermoedend sprong ik gauw even onder de douche. Mijn man gaf de dreumes en bijna kleuter een boterham. Hij maakte zich klaar om voor zijn werk aan nog even gauw de taarten & hapjes voor de verjaardag van de oudste op te halen.
En toen kwam er nog een verrassing!!
Oudste had namelijk haar verrassing op een laag stroop gemaakt. En als je zo artistiek bezig bent dan vergeet je soms wel eens wat. Bijvoorbeeld het opruimen van de stroopfles.
Dat de stroopfles ook nog eens open stond was extra leuk voor de dreumes. Hij vond wat stiften. Hij greep zijn kans ...
Het was zaterdagmorgen negen uur. De dag was al lang begonnen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je