Snap
  • Kind
  • post

Strekken als een plank

Sind dat Joy een maand of 3, 4 is begon ineens het strekken.........

Eigenlijk is deze blog ook een soort vraag. Onze dochter heeft namelijk sinds ze een maand of 3,4 is een tik. Ze heeft het een tijdje niet gedaan en sinds kort begint ze er weer mee. Op het consultatiebureau hadden ze er ook nog niet eerder van gehoord en ik maak me ook geen zorgen ik wil alleen weten waarom ze het doet. Ze strekt zich als een plank, ze is de jongste planking girl denk ik! :) Maar even zonder gekheid. Het is geen overstrekken. Haar beentjes gaan gekruist en strak gestrekt over elkaar heen en worden een stukje opgetild. Ze moet dus wel ontzettend sterke buikspieren hebben. Ik heb het zelf wel eens geprobeerd en ik hield het praktisch niet vol! Daarnaast legt ze haar handen naast haar lichaam een beetje gespreid en ook die zijn stijf gestrekt. Ze trekt er ook een heel strak gezicht bij en er kan geen lachje van af! Ze huilt er niet bij en ik heb ook niet het idee dat ze pijn heeft o.i.d. het is gewoon heel raar om te zien. Als ik google dan kom ik dit nergens tegen. Misschien dat ze het wel doet omdat ze pijn heeft en dat ze dat niet laat merken aan ons maar juist omdat ze deze houding aanneemt ze geen last heeft van wat het ook mag zijn. Joy doet haar naam eer aan want ze is altijd vrolijk (afgezien van de driftbuien die de laatste tijd iets vaker naar boven komen!). Zoals gezegd, soms doet ze het ineens weer de laatste tijd. Heeft iemand dit wel eens vaker gezien of gehoord??

6 jaar geleden

Hoi, het is al een oud artikel zie ik. Maar mijn dochter heeft hier ook last van... Via googlen kom ik hier terecht. Ik kan er verder echt nergens wat over vinden. Deze berichten zijn heel herkenbaar! Hoe kan je glucose fructose volledig mijden? Ben benieuwd..:)

6 jaar geleden

Hoii ik heb 2 kids die het doen. Hier is het eigenlijk altijdd als ze heelll moe zijn! Lijkt wel gevecht tegen hun slaap?? Heelll raarr....

6 jaar geleden

Hoi, een oud bericht zie ik maar maar nog wel later weer opgevolgd.. wellicht kan ik nog eens toevoegen; zoontje van 6mnd doet precies wat je omschrijft. Strekken.. maar niet het "overstrekken". En dan met een stijve blik en geen pijn uiten. Wb zijn ontlasting zie ik dat dit heel erg aan het veranderen is en soms ook hard. Wederom laat hij zich niet kennen daarin. Daarnaast ook flink in de ontwikkelingsprongen. Ik denk dat het wellicht met de darmen heeft te maken maar zeker ook met de ontwikkeling. Uitproberen van spieren en bewegingen... gelukkig niks ernstigs :-) maar zeker wel herkenbaar ;-)

7 jaar geleden

Hallo hopelijk lezen jullie dit...