{{ message.message }}
{{ button.text }}

Strekken als een plank

Sind dat Joy een maand of 3, 4 is begon ineens het strekken.........

Afbeelding blog 'Strekken als een plank'

Eigenlijk is deze blog ook een soort vraag. Onze dochter heeft namelijk sinds ze een maand of 3,4 is een tik. Ze heeft het een tijdje niet gedaan en sinds kort begint ze er weer mee. Op het consultatiebureau hadden ze er ook nog niet eerder van gehoord en ik maak me ook geen zorgen ik wil alleen weten waarom ze het doet. Ze strekt zich als een plank, ze is de jongste planking girl denk ik! :) Maar even zonder gekheid. Het is geen overstrekken. Haar beentjes gaan gekruist en strak gestrekt over elkaar heen en worden een stukje opgetild. Ze moet dus wel ontzettend sterke buikspieren hebben. Ik heb het zelf wel eens geprobeerd en ik hield het praktisch niet vol! Daarnaast legt ze haar handen naast haar lichaam een beetje gespreid en ook die zijn stijf gestrekt. Ze trekt er ook een heel strak gezicht bij en er kan geen lachje van af! Ze huilt er niet bij en ik heb ook niet het idee dat ze pijn heeft o.i.d. het is gewoon heel raar om te zien. Als ik google dan kom ik dit nergens tegen. Misschien dat ze het wel doet omdat ze pijn heeft en dat ze dat niet laat merken aan ons maar juist omdat ze deze houding aanneemt ze geen last heeft van wat het ook mag zijn. Joy doet haar naam eer aan want ze is altijd vrolijk (afgezien van de driftbuien die de laatste tijd iets vaker naar boven komen!). Zoals gezegd, soms doet ze het ineens weer de laatste tijd. Heeft iemand dit wel eens vaker gezien of gehoord??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je