{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stratego Junior

Afbeelding blog 'Stratego Junior ' Achtergrond blur afbeelding

Voetballen op het veldje, knutselen of dansen op de meeste foute muziek dat gebeurt hier dagelijks met veel plezier en soms met wat broerenruzie 😉. De quality time met mijn twee kinderen vind ik misschien wel de fijnste momenten als ouder, zeker wanneer er om de winst gestreden wordt en ik het plezier van hun gezichten kan zien. 

Zo speelde ik laatst een potje Stratego tegen mijn vader (die ik uiteraard dik won :P) en nu was het de beurt om het op te nemen tegen mijn twee kleine boefjes in de Junior versie van Stratego, genaamd Stratego Junior Disney. De herinneringen van mij ‘een spelletje spelend tegen mijn ouders met een glaasje drinken en een schaaltje chips op tafel’ kwamen weer naar boven. Wanneer ik aan mijn ouders vroeg om het gezellig te maken wisten ze precies wat ik daar mee bedoelde. Zodra alles op tafel stond en ik de zelf verzonnen oerkreet (HUP FRANK) geroepen had kon de gezellige avond beginnen.

Die gezellige avonden probeer ik ook met mijn gezin te creëren, alleen ben ik nu degene die nu vaak iets minder goed moet spelen om Sam en Guus te laten winnen (en ik vroeger maar denken dat ik super goed was in spelletjes). Vol trots en plezier speel ik met de schurken tegen de helden van Disney en “probeer” ik mijn twee kleine vijanden te verslaan. Dat de jongens fanatiek zijn met spelletjes dat wist ik al, maar dat ze een beetje boos zouden worden wanneer papa ook maar één steen zou veroveren had ik niet verwacht. Het spel is uiteindelijk allemaal goed en plezierig verlopen en er zijn geen gewonden gevallen 😉 dus het was een geslaagd spelletje.

Wanneer ik zo fijn een spelletje speel en herinneringen aan het maken ben maakt het ook totaal niet uit of je wint of verliest, het gaat om het plezier en het zo goed mogelijk doen voor mijn twee beste vrienden.

Wil jij ook quality time met je kinderen? Dan is het spel Stratego Junior Disney een absolute aanrader!

Afbeelding blog 'Stratego Junior '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je