{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Stoppen" met ademen tijdens slapen

Vannacht kwam ik er achter dat onze kleine man tijdens het slapen zo af en toe "stopt" met ademen. Hij heeft een virusje te pakken en lag nadat we 3x zijn bed hadden verschoond vannacht bij ons, waardoor het me opviel.

Afbeelding blog '"Stoppen" met ademen tijdens slapen'

Herkent iemand dit dat je kindje tijdens het slapen zo af en toe "stopt" met ademhalen? Morgen een afspraak bij de HA want het laat me toch niet los. Volgens de assistente (en wat ik op google vond) kan het te maken hebben met zijn amandelen. Hij snurkt namelijk ook wel vaker en ademt voornamelijk tijdens het slapen door zijn mond.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je