{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stop met roken papa!

Ik ben altijd de gene die samen met onze dochter op staat. Maar in het weekend probeer ik soms een beetje uit te slapen.

Afbeelding blog 'Stop met roken papa!' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben altijd de gene die samen met onze dochter op staat. Maar in het weekend probeer ik soms een beetje uit te slapen. Lola gaat soms alleen naar de woonkamer en lekker spelen, we wonen gelijkvloers dus gaat makkelijk. Ik lig dan nog even lekker op bed met gespitste oren. En als we netjes onze spullen opruimen einde van de dag, kan het geen kwaad ben ik van mening. Mijn vriend vind het geen goed idee maar hij vertikt het om op te staan.

Vanmorgen was het weer zo'n ochtend. Lola ging alvast naar de huiskamer zodat ik nog even rustig horizontaal met mijn telefoon kon spelen. Ik hoorde dat ze in de woonkamer was en geen rare dingen. Op een gegeven moment begon te te lopen en hoorde dat ze naar ons toe kwam... Ze had iets in haar handen... Het was een glas... Vol met (gebroken) sigaretten.

Tja... Papa was zijn glas met drinken en pakje sigaretten vergeten op te ruimen... En lagen dus nog op de bank... Ik denk dat ze een stuk of 12 sigaretten kapot heeft gemaakt. Gelukkig niet opgegeten, want dan was ik boos geworden... Nu kon ik er kostelijk om lachen hopelijk is dit een wijze les voor papa...

Of een 'stille' hint van Lola?!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je