{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stop het pesten!

Afbeelding blog 'Stop het pesten!' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben zelf vanaf groep 3 gepest. Op de basisschool ben je daar zo gevoelig voor dus ben toen vrienden gaan kopen. Ik koch de nieuwste spullen en gaf het weg. In die tijd kwam je gelukkig weg met gelpennen ,vooral de neon kleuren, en gummen. 

Ook deed ik alles wat die ander wou. Ik wou geen “vrienden” verliezen. Maar nu ik zelf moeder ben heb ik het enorm moeilijk met mijn verleden. En dan is dit een druppel in een enorm zwembad. 

Maar nu word niet mijn zoon gepest maar mijn neefje. En ik word van binnen zo boos. Dat ik eigenlijk bang word voor mezelf. Ik weet precies hoe hij zich voelt. En dezelfde uitspraken doet hij nu als ik toen deed. Maar ik weet al niet hoe ik mezelf moet helpen ,nu in Corona tijd staat veel stil zo ook mijn hulp, maar ik wil niet echt niet dat mijn neefje hetzelfde trauma krijgt als ik! En ik ben zo bang dat als ik mij nu al zo voel bij mijn neefje hoe ga ik reageren als het mijn zoontje is die gepest gaat worden! Ik ben dan een tijger ben ik bang. 

Ik ben echt Corona moe merk ik. Alles gaat minder lekker. Ben blij dat ik donderdag weer mag werken en volgende week meer kinderen zie want owow ik mis “mijn” kinderen echt enorm. En ook het puntje lief zijn voor elkaar geef ik ze mee op de BSO.

Lieve ouders geef door aan je kinderen dat pesten echt niet oké is! En dat jonge!! Hele jonge kinderen vaak niet verder willen leven en voor het leven getekend zijn! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je