{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Stokstaartjes soep"

"Mama, als wij uiteten gaan dan wil ik vooraf de stokstaartjessoep. Die is zooooo lekker!" Met een stalen gezicht luister ik naar mijn dochter

Afbeelding blog '"Stokstaartjes soep"'
Wat kun je ontzettend lachen om de uitspraken van je kind. Onze dochter Pien, zes jaar, "Mama, als wij uiteten gaan dan wil ik vooraf de stokstaartjessoep. Die is zooooo lekker!" Met een stalen gezicht luister ik naar mijn dochter en zeg tegen haar dat het helemaal prima is. Van binnen lig ik samen met mijn man in een deuk. Achteraf zeggen wij tegen elkaar deze moeten wij onthouden. Pien heeft zin in ossenstaartsoep! En zo heb je nog veel meer van dat soort uitspraken. Een "mieg" is een mug. Nou ja, eigenlijk een combinatie van een vlieg en een mug. Maar goed alles was een "mieg" toen zij een jaar of vier was. Ook daar moet je heel hard om lachen en denk je van, je moet dat soort uitspraken opschrijven. Later weet je ze niet meer. Onze andere dochter kon er ook wat van. Haar papa was druk in de tuin bezig en pakte op een gegeven moment de grasmaaier. Mam, papa is het gras aan het "naaien"! Ook dan moet je toch heel erg lachen en je gezicht in de plooi houden. Ben benieuwd of jullie ook van deze leuke uitspraken hebben! Laat het horen, want niets is leuker dan de uitspraken van je kind.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je