Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • stokke

Stokke Tripp Trapp® kinderstoel bestaat 40 jaar!

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel bestaat dit jaar 40 jaar, daarvoor de speciale Anniversary Edition. Lees meer over Stokke Tripp Trapp®.

De Stokke Tripp Trapp® kinderstoel is in 1972 ontworpen door Peter Opsvik en na al die jaren nog steeds niet overtroffen. De revolutie vond in 1972 plaats. Daarvoor had nog nooit iemand een Tripp Trapp® kinderstoel gezien. In die tijd echt uniek!

De Stokke Tripp Trapp® is een meegroeistoel en dus te verstellen zodat er mensen van alle leeftijden op kunnen zitten. Vandaar de naam Tripp Trapp, want de stoel groeit trapsgewijs mee. De Tripp Trapp is erg veilig voor het kind en zorgt ervoor dat het kind meteen goed op de kinderstoel zit en er niet na één beweging af kan vallen. Latere rugklachten worden voorkomen door de kinderstoel, vanwege de ergonomische zithouding.

De kinderstoel is van gecultiveerde Europese beukenhout ontwikkeld. De afwerking is zeer slijtvast en door de hardheid van het beukenhout gaat de Stokke Tripp Trapp® al generaties lang mee.

De kinderstoel is in de loop der jaren vanuit optisch oogpunt nauwelijks veranderd. Alleen het aantal beschikbare kleuren is na al die jaren uitgebreid naar twaalf verschillende kleuren. Door de jaren heen is de Stokke Tripp Trapp® al meer dan acht miljoen keer verkocht.

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel bestaat dit jaar 40 jaar. De speciale Anniversary Edition is een unieke, leuke kinderstoel om voor je kind aan te schaffen. Er word slechts een beperkte oplage gemaakt van de kinderstoel dus ben er snel bij. Bekijk hier het filmpje over de kinderstoel!  

11 jaar geleden

Leuk om te lezen dat de Stokke kinderstoel goed bevalt. Ik ben zelf nu zwanger en ben aan het uitzoeken welke kinderstoel ik moet gaan kopen. Ik neem jullie ervaringen hier zeker in mee!

11 jaar geleden

Ik ben het eens met Ingrid! Ik heb de Stokke gekocht met een babyset erbij en de kinderstoel gaat al jaren mee. Hij is in onderhoud ook erg makkelijk en de kinderstoel is niet stuk te krijgen.

11 jaar geleden

Ik heb op basis van ervaringen van vriendinnen ook een Stokke Tripp Trapp gekocht, maar de kinderstoel is ideaal. Het fijne van de Stokke is dat mijn kind op latere leeftijd nog steeds goed erop kan zitten. Een echte aanrader!