{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stoere tassen voor stoere jongens

Afbeelding blog 'Stoere tassen voor stoere jongens' Achtergrond blur afbeelding
Het is niet makkelijk een leuke tas voor een jongen te vinden. Gelukkig heeft De Kunstboer in de nieuwe collectie weer een aantal zeer coole boybays en rugzakken opgenomen.

De boybags zijn praktische, mooie jongenstassen van kunstleer die lekker ruim zijn en voorzien van een typische “Kunstboer”-print. Dat zijn nog eens coole tassen! Onze persoonlijke favoriet is “So What” waar een stoere hond met snor je aankijkt alsof je ‘m niets kunt maken. Vind je een leuke zeehond met bril nog cooler? Dan is de boybag "Chill" echt iets voor jou.

Veel jongens vinden een rugzak echter makkelijker. De Kunstboer heeft ook een aantal zeer stoere rugzakken ontworpen voor jongens, zoals de “Tiger”. Deze rugzak met afbeelding van een tijger is zo echt, dat je er bijna bang van wordt.

Kun je onverhoopt niet slagen bij die zeer mooie collectie van De Kunstboer? Geen paniek, ook van diverse andere merken heeft Hippebeestjes.nl zeer coole kindertassen voor jongens in het assortiment!

Shop nu deze stoere jongenstassen bij Hippebeestjes.nl!

P.S. Natuurlijk heeft De Kunstboer ook weer zeer hippe meisjestassen opgenomen in haar collectie, dus zoek je een leuke meisjestas, neem dan vooral ook een kijkje in de webshop.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je