{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sterrekindjes

Afbeelding blog 'Sterrekindjes' Achtergrond blur afbeelding

In 2015 was ik zwanger van mijn 1e dochter Dylana. De hele zwangerschap heb ik eigenlijk nergens last van gehad en zei de echo praktijk dat alles er ook goed uit zag dat ze mooi op gewicht groeide. Met 38+5 week kreeg ik zwangerschapsvergiftiging en moest Dylana worden gehaald ik ben 21 mei 2015 natuurlijk van haar bevallen. Alleen ze bleek niet mooi op gewicht te zijn Dylana was maar 2 kilo en haar placenta zag er ook niet goed uit die was veel te klein en er zat trombose in dit hoorde ik pas 2 jaar later. Dylana is nu inmiddels 4 en maakt het goed❤️

Ik werd in 2016 opnieuw zwanger van mijn 2e dochtertje Jayliah. Rond de 28 weken voelde ik haar niet meer en ik maakte me zorgen de verloskundige kwam kijken en haar hart luisteren en ze vond alles goed klinken ook de echo’s waren goed zei de echo praktijk. Een paar dagen later kwam ik weer bij de verloskundige en ze konden haar hartslag niet vinden ze hebben toen met spoed een echo gemaakt en wat ik al dacht haar hartje was gestopt met kloppen ?. Ik moest 5 dagen later natuurlijk bevallen van haar is niet te beschrijven hoe dat voelt. ? en ook in haar placenta bleek trombose te zitten en was veel te klein. Toen kreeg ik ook te horen dat het bij me 1e dochter ook niet goed was en dat ze geluk heeft gehad dat ze leeft.

In 2018 was ik zwanger van me zoontje Jermaine. Toen mocht in eindelijk onder controle bij de gynaecoloog. Ik kreeg de hele zwangerschap bloedverdunners ascal. Jermaine is met een spoedkeizersnede geboren met 37 weken en was 3330 KG dus de bloedverdunners hadden geholpen en met zijn placenta was niks aan de hand gelukkig?. Een paar weken na zijn bevalling kreeg ik mijn 1e trombose been en ondertussen heb ik al 3x trombose been gehad in een jaar. 

Dit jaar was ik zwanger van jeremy. Zijn echo’s zagen er elke keer goed uit zeiden ze. Ze schatte hem zelfs groter dan hij hoorde te zijn. Ik kreeg ook weer ascal voor de placenta en fraxodi voor mijn trombose been. Ik dacht dat het zou werken aangezien het bij jermaine ook werkte. Een paar weken terug voelde ik jeremy niet zoveel meer bewegen met 25 weken zwangerschap toen is er een echo gemaakt snel en het zag er volgens de gynaecoloog prachtig uit. Een paar dagen later stond ik er weer en de verloskundige van het ziekenhuis vond het er niet goed uit zien. Ik moest de volgende dag terug komen toen is er een uitgebreide echo gemaakt van 50 minuten. Daarop was te zien dat de doorbloeding in de placenta niet goed was. Ik werd met spoed overgebracht naar het umcg in Groningen daar zeiden ze als we nog iets voor hem willen doen moeten we hem nu halen met een spoedkeizersnede. Ik moest onder narcose jeremy is half 4 geboren op 15 mei een dag voor mijn verjaardag.. om half 5 werd ik wakker en stonden er allemaal artsen om me heen toen ik me ogen opende en zeiden ze we konden helaas niks meer voor je zoontje doen. Jeremy heeft 20 minuten geleefd en is overleden aan een klaplong en hersenbloeding. ???

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je