{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stapje voor Stapje dichterbij

Afbeelding blog 'Stapje voor Stapje dichterbij' Achtergrond blur afbeelding

Met 2,5 jaar hebben we een eerste poging gedaan om abby zindelijk te krijgen, allemaal niet geslaagd. ze vond het gewoon niet vies, en schreeuwde het moord en brand uit als ze op het postje moest of de toilet.

Gisteren gebeld met me schoonmoeder en kregen we het erover dat elk kind zijn eigen tempo heeft,en ik haar zindelijk wil hebben uiterlijk voor haar 4de levensjaar,

en vandaag maar weer eens opgepakt, Mooie stickertjes besteld van Cars,Nijntje, dora enz. een blaadje opgehangen met bloementjes afbeeldingkjes erop en abbys beloningsblaadje erop. en samen met abby aan de deur gehangen van de toilet ruimte. ze moest er nog niets van hebben.

daarna abby gevraagd of ze het met de kleertjes aandurfde waar ik neeee op kreeg, heb der opgepakt en eerst maar eens naar der blaadjes samen gekreken en haar later op de toilet gezet, het was even lastig maar uiteindelijk zat ze, wel nog luid huilend, uitgelegd dat ze een hele grote meid was en heb haar beloond. erna maar eens alleen een onderbroekje aangedaan en shirt alleen geen luier, kan nou mooi met dit warme weer hier! ze merkt het nu iedere keer en gaat dan huilen, ze vind het eindelijk vies!!

inmiddels is ze al een stuk of 5 keer naar de wc geweest en erop gezeten zonder broekje aan, en met een donald duck stripboekje krijg ik haar zelfs rustiger, zo lang naar uit gekeken dat het eindelijk zou lukken, hoewel ze zich nog niet meld  met plassen ben ik super trots dat ze nu wel al erop gaat, bij het poepen roept ze poep poep en loopt dan hand in hand met mama ernaar toe, al is het vals alarm. en dat nu voor een eerste dagje!

nu mooi zo doorgaan en wie weet binnenkort dat het vlekkeloos gaat!

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je