Snap
  • Kind
  • Mama
  • cadeau

Staat dit cadeautje ook bovenaan het verlanglijstje van jouw kind?

Nog even en Sinterklaas en kerst staan weer voor de deur. En daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Benieuwd wat het meest populaire cadeau van dit moment is?

Het zal je misschien verbazen, maar de verzamelfiguurtjes die uit een verrassingsei komen zijn super populair. Bij zowel Intertoys als Bol.com is de verkoop van de L.O.L. Suprise-eieren erg gestegen. En dat schijnt weer te maken hebben met de populaire unboxing filmpjes op Youtube.

Naast de eieren blijven ook de bordspellen zoals Monopoly, Kolonisten van Catan, Escape Room & Thirty Seconds een gewild cadeau. En ook robotica-speelgoed wordt veel verkocht. Van robotaapjes tot drones, zowel jongens als meisjes spelen hier graag mee!

Bron: nu.nl

6 jaar geleden

Oh, dat komt zo goed als nergens overeen met de verlanglijstjes van onze kinderen. Lego, knutselspullen, tekenblokken en voor de jongste auto's en een draagbaar nachtlampje en de oudste een kinderkookboek. Daarnaast willen ze allebei een vriendenboekje. En lang leve bol.com... op de tekenblokkenen knutselspullen na heb ik het allemaal al in huis.