{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spruiten uit logeren

Mijn spruiten zijn gek op logeren! En morgen is het dan weer eens zover.

Afbeelding blog 'Spruiten uit logeren'

Logeren, welk kind houdt er niet van?

Nou ... eigenlijk zijn er best wel kinderen die daar niet van houden, neem ik aan, maar die van mij zijn er dol op! Als het aan mijn spruiten ligt, logeren ze elk weekend ergens. Dat gaat natuurlijk niet door, maar zo af en toe mag het natuurlijk wel.

Mijn minispruitje wil altijd bij zijn klasgenootjes logeren ... ook al heeft hij die pas een week in zijn klas. Ook wil hij logeren bij de buurvrouw, bij vriendinnen van mij, bij vriendjes en familieleden. Maxispruit heeft dat inmiddels al wat genuanceerd, die wil alleen nog bij zijn vrienden of bij familie logeren.

Ik vind alleen dat logeren wel erg veel vraagt van mensen, het is wel even wat anders dan een speelafspraakje. Ik heb er geen problemen mee als vriendjes bij ons logeren, maar andersom weet ik niet zo goed of dat teveel gevraagd is van de ouders van die vriendjes. En dus komt het er vaak gewoon niet van. Best jammer, want het is altijd wel gezellig.

Gelukkig hebben we ook nog familie. Bij familie weet ik dat ze het  niet teveel gevraagd vinden en als ze dat op enig moment wel vinden, dan zeggen ze dat gewoon. Ik heb 3 zussen, allemaal met kinderen in ongeveer dezelfde leeftijd als mijn kinderen en ik heb mijn ouders (we hebben geen contact met de familie van mijn man) en dus logeermogelijkheden genoeg.

En dus is het morgen logeertijd! Spruitjes blij, want dan kunnen ze lekker spelen met hun neefjes en nichtjes. Mijn man en ik blij, want het gebeurt niet vaak dat de kinderen tegelijk uit logeren zijn. We hebben dus een avond en een ochtend helemaal voor onszelf! Waarschijnlijk gebruiken we dat voor weinig anders dan eens uitgebreid uitslapen, maar toch, dat wordt genieten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je