{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spetter spetter spater

Zwemmen, heerlijk! Ik hou ervan, absoluut. Maar hoe ga ik dit vormgeven?

Afbeelding blog 'Spetter spetter spater' Achtergrond blur afbeelding

Tas inpakken

Als ik tegenwoordig de deur uit ga is het een heuse volksverhuizing. Maxicosi; check! Luiers; check! Billendoekjes; check! Spuuglapje; check! Kinderwagen of onderstel; check! Eten/drinken voor Quinn; check! Speelgoed; check! Oja, laten we Quinn zelf ook vooral niet vergeten. Hup jas aan, sloffen/schoenen aan, alles mee en we kunnen gaan. 

Het is niet erg, maar je moet er wel even aan denken allemaal. En als we dan gaan zwemmen, dan wordt het helemaal een weekendtas vol! Hoe doen jullie dat?!

Babyzwemmen

Wij zijn tot nu toe één keer wezen zwemmen met Quinn. Dit was op een vakantiepark, dus mooi makkelijk. Ze vond het helemaal geweldig in het water, dus ik zou graag nog een keer gaan. Alleen de drempel is zo hoog om ook daadwerkelijk te gaan. Niet alleen door alle spullen die we mee gaan slepen, maar ook het tijdstip van het babyzwemmen. 8:30 's morgens.. andere optie? Is er niet! Ik denk dat ik echt een keer een knop om moet zetten en gewoon een keer moet gaan en het ervaren. Kan alleen het knopje nog niet vinden. 

Gaan jullie vaak zwemmen met je baby/kindje? Hoe maak je het wat meer praktisch? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je