{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spelen op een Balkon

Afbeelding blog 'Spelen op een Balkon' Achtergrond blur afbeelding

Helaas wonen wij nog steeds niet in een huis, maar in een redelijk groot appartement. Met een groot balkon waar ook fijn gespeeld kan worden, mits Papa en/of Mama ook buiten op het balkon zijn.

Zo hebben wij afgelopen zomer een zwembadje neergezet zodat tijdens de hete uren afkoeling gezocht kon worden in het badje. Het paste precies! Even wat handdoeken eronder zodat het niet op het harde beton stond en dus ook tegen kapot gaan van het zwembad. Hier hebben we heel wat lol mee beleefd. Nu is stoepkrijten favoriet. Natuurlijk is het niet zo fijn dan een heerlijke tuin te hebben met een grasveld waar heerlijk gerend en gespeeld kan worden, maar omdat te compenseren wonen wij dan gelukkig wel op vijf minuten loopafstand van een bos (met dieren, speeltuin en speel grasveld). Maar zoals nu zitten wij heerlijk in de zon op ons balkonnetje te genieten met een boekje erbij.

Laatst heb ik bij de discounter een ring gooi spel gekocht en een kinder golfset gekocht. Dit is natuurlijk ook super om mee te spelen en kan ook op het balkon.

Heeft er iemand nog meer tips voor het spelen op een balkon? Nog meer speelgoed voor buiten wat hier ook zal passen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je