{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spelen julie ouderwetse spelletjes??

Ik heb het idee, dat de ganzenbord. mens erger je niet enz...niet meer met de kinderen van deze tijd worden gespeelt?

Afbeelding blog 'Spelen julie ouderwetse spelletjes??' Achtergrond blur afbeelding

Als (oma) vraag ik me eigen af, doen de ouders van nu nog kaarten, spelletjes op de eethoektafel? Heb zo het idee, dat iedereen zich zelf maar moet vermaken? En dat die Mens erger je niet.. Ganzenborden niet meer van deze tijd zijn? Computer televisie en telefoon neem in menig gezin alle gezelschap spelletjes in beslag? Hoe is dit bij jullie?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je