{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spelen in de sneeuw

Afbeelding blog 'Spelen in de sneeuw'
Heerlijk lekker winterweer. Mijn dochter van bijna 18 maanden vindt het geweldig om naar de sneeuw te kijken. Ze heeft vandaag in de wipper voor het raam naar de sneeuw gekeken en ze vindt het geweldig. Ze lacht heel veel en vooral als de sneeuw valt, begint ze nog harder te lachen. Voor Sinterklaas hebben we een slee gekregen en morgen wil ik met haar in de sneeuw gaan spelen. Ze zal dit echt geweldig gaan vinden. Verder zie ik veel kinderen buiten spelen. Er zijn al veel sneeuwpoppen gemaakt door de kinderen. En veel sneeuwbal gevechten gehouden. Echt leuk om te zien.   Mijn man gaat van het weekend ook met onze dochter in de sneeuw spelen. Verder heb ik ook mijn winterschoenen van boven gehaald om aan te doen als ik in de sneeuw met mijn dochter wil gaan spelen. Mijn dochter heeft vorig jaar winterlaarsjes gekregen. Ik ben bang dat deze te klein zijn. Misschien dat haar andere laarsjes wel zullen passen. Het is wel een heel mooi uitzicht het winterse weer. Misschien komt er dit jaar na jaren weer een Elfstedentocht. Voor veel mensen in Friesland het evenement in de winter. Ik blijf de komende dagen het nieuws goed in de gaten houden. Zo toch geweldig zijn als het doorgaat, na zoveel jaren. Over een aantal jaar kan ik met mijn dochter gaan schaatsen, nu zit dat er nog niet in, omdat ze nog te klein is. Buiten schaatsen vond ik als kind zo leuk en ik denk dat zij dit ook geweldig zal vinden. We hebben al een aantal jaar een strenge koude winter met veel sneeuw en ijs. Je hebt dan het echte wintergevoel. Bij echt winterweer hoort natuurlijk ook wintereten. Zoals erwtensoep of stampot. Ik ga dit dadelijk klaarmaken. Spelen jullie kinderen ook in de sneeuw? Hebben ze daar veel plezier van? Vinden ze het leuk? Jammer dat we met de Kerst geen sneeuw hebben gehad, dan heb je altijd het echte kerstgevoel. In de bossen wandelen met sneeuw is ook altijd heel mooi en dan kunnen de kinderen ook heerlijk spelen in de sneeuw. Ik heb volop plannen om van het weekend met mijn man en dochter te gaan doen in de sneeuw.   Ik wens iedereen heel veel sneeuwpret. Voor zowel de ouders als voor de kinderen. Dat we er maar lang van mogen genieten!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je