{{ message.message }}
{{ button.text }}

Speentje weg en consultatiebureau!

Over het uiteindelijk wegdoen van het speentje van mijn dochter en mijn extra bezoek aan het consentatiebureau

Afbeelding blog 'Speentje weg en consultatiebureau!'

In mijn eerdere blogs schreef ik over het consultatiebureau die mijn dochter te klein vond. En dan ik een extra bezoek had gepland om te kijken of ze vooruit was gegaan. En ze was 2 cm gegroeid en nu waren ze tevreden over haar (ik ben weer gerustgesteld maar maakte me op zich geen zorgen wij zijn beide namelijk klein) wat ze mij wel vertelden is dat haar gewicht nu te hoog was in vergelijking met haar lengte, ik moest daar maar even op gaan letten. Sorry maar dit vind ik wel een beetje onzin. Ik voed mijn dochter zo gezond mogelijk op (gelukkig lijkt ze op haar vader en houdt ze ook superveel van groenten fruit en alles wat maar gezond is) Ze drinkt alleen maar water en ontbijt, luncht en eet savonds goed, snoept niet teveel (vaak suikervrij zelfs) en is een energiek kind.

Ik vind toch dat de consultatiebureaus niet zo overdreven naar de lijntjes en grafiekjes moeten kijken. Tegen de mensen aan wie ik het vertel en mijn dochter kennen zijn verbaasd over de mening van de kinderarts. Begrijp me niet verkeerd ik ben blij dat het consultatiebureau bestaat maar word soms wel is gek van de grafiekjes waar ze aan moeten voldoen. Ieder kind is inderdaad anders en ze zijn nog middenin hun ontwikkeling.

Genoeg daarover, mijn dochter is van haar speen af!!!! (jippie de pippie)!!! Na de vakantie had zij een wondje op haar gehemelte en vertelde dat aan mij, ik zei dat het misschien wel kwam van haar speentje en ze is abrupt gestopt! Ik was verbaasd en eigenlijk supertrots! Geen gezoek meer als ze savonds naar bed gaat want natuurlijk kan je er dan geen een vinden, en blij omdat het natuurlijk gewoon beter is zonder!

Als afbeelding mijn trots op de geitenboerderij in het Amsterdamse bos!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je