Snap
  • Kind

Speelgoed opbergen: hoe, wat, waar??

Speelgoed opbergen: hoe, wat, waar!? Zoveel vragen om over na te denken.

Speelgoed opbergen: hoe, wat, waar!? Zoveel vragen om over na te denken.

Wij hebben momenteel twee Stuva bureaus in de kamer staan met rijlades daaronder. Ideaal die rijlades als je het mij vraagt. Als de kinderen aan hun tafeltje willen zitten spelen, dan kunnen de lades weggereden worden. Zo hebben ze toch wat speelgoed binnen in de woonkamer, maar is het toch altijd (makkelijk) opgeruimd.

De voorkanten van de lades hebben we met muurstickers beplakt. De ene voor dochterlief met Frozen muurstickers en de andere van ons ventje met Lief! Lifestyle Auto muurstickers, zo hebben ze toch een persoonlijk tintje.

In de slaapkamer moeten er nog kasten komen voor het speelgoed. Nu staat alles in manden, maar dat ziet er wel een beetje rommelig uit. Helaas zijn de rijlades van Stuva hier niet te plaatsen in verband met de vloerbedekking. Waar we aan zitten te denken in een Ikea Trofast kast met grote opberg bakken.

Maar waar ik nu vooral benieuwd naar ben: hoe hebben jullie het speelgoed van de kids opgeborgen? Welke kasten, manden, en andere vinden jullie ideaal en waarom?

8 jaar geleden

Ik wil zo'n recht model waar de grootste bakken in kunnen.

8 jaar geleden

Zo'n trap model, met vier smalle bakken en vier middel grote bakken :)

8 jaar geleden

Welke Trofast heb je? Die met de grootste bakken?

8 jaar geleden

Wij hebben hier inderdaad ook zo'n Stuva bankje met lade en een kastje van Stuva met drie lades. Daarin zit een deel van dochterlief haar speelgoed. In de trapkast hebben we nog zo'n Trofast systeem daar zit de rest van het speelgoed in. Dat wissel ik dan eens in de zoveel tijd om met het speelgoed in de Stuva kastjes. Verder zit in de bakken van Trofast ook de spulletjes waarvan ik liever niet heb dat ze die zelf kan pakken, zoals knutselspullen :D