{{ message.message }}
{{ button.text }}

Speelgoed opbergen: hoe, wat, waar??

Speelgoed opbergen: hoe, wat, waar!? Zoveel vragen om over na te denken.

Afbeelding blog 'Speelgoed opbergen: hoe, wat, waar??'

Speelgoed opbergen: hoe, wat, waar!? Zoveel vragen om over na te denken.

Wij hebben momenteel twee Stuva bureaus in de kamer staan met rijlades daaronder. Ideaal die rijlades als je het mij vraagt. Als de kinderen aan hun tafeltje willen zitten spelen, dan kunnen de lades weggereden worden. Zo hebben ze toch wat speelgoed binnen in de woonkamer, maar is het toch altijd (makkelijk) opgeruimd.

De voorkanten van de lades hebben we met muurstickers beplakt. De ene voor dochterlief met Frozen muurstickers en de andere van ons ventje met Lief! Lifestyle Auto muurstickers, zo hebben ze toch een persoonlijk tintje.

In de slaapkamer moeten er nog kasten komen voor het speelgoed. Nu staat alles in manden, maar dat ziet er wel een beetje rommelig uit. Helaas zijn de rijlades van Stuva hier niet te plaatsen in verband met de vloerbedekking. Waar we aan zitten te denken in een Ikea Trofast kast met grote opberg bakken.

Maar waar ik nu vooral benieuwd naar ben: hoe hebben jullie het speelgoed van de kids opgeborgen? Welke kasten, manden, en andere vinden jullie ideaal en waarom?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je