{{ message.message }}
{{ button.text }}

soms weet ik even niet wat ik moet

steeds maar weer die speen...niet in eigen bed...moeilijke eter...

Afbeelding blog 'soms weet ik even niet wat ik moet'

Mijn meisje is inmiddels 3, en ze is mijn alles. Maar soms weet ik even niet wat ik moet. Ik ben alleenstaand, haar vader woont in het buitenland en ze gaat er 3 weekenden per maand heen. Sinds die regeling er is, wilt ze weer elke dag een speen,terwijl ze er eerst nooit naar kraaide,  afpakken lukt niet, want dan breekt de oorlog uit. Ook slapen in haar eigen bed wilt ze nog steeds niet, ze wilt alleen maar in mijn bed en dan nog heb ik moeite om haar te laten slapen.  Ook eten wilt ze liever bij de buurvrouw,dan bij mij....ben ik nou zo'n slechte moeder? soms weet ik echt even niet wat ik ermee aan moet....

Sorry moest dit even van me afschrijven.... Ik weet dat ik een tijd niks meer geblogt heb,maar ik was behoorlijk druk en zal nu wat vaker van me laten horen.

Ook ben ik nu bezig, om via een donor een 2e kindje te krijgen...erg spannend.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je