{{ message.message }}
{{ button.text }}

Snoozzz, hoe leer je kindje er af?

Snoozzz, hoe leer je kindje er af?

Afbeelding blog 'Snoozzz, hoe leer je kindje er af?' Achtergrond blur afbeelding

Justin sliep altijd vrij druk, dus toen hij baby was sliep die in inbaker doek, anders hij maakte zich wakker met handjes. Toen hij wat ouder werd zijn wij overgestapt naar slaapzaken. Dat ging een tijdje goed, tot hij door had dat hij in bed kon staan s’nachts. Toen hadden wij wekken geen nacht geslapen, en ja er was een uitkomst, snoozzz.

Wij snoozz over matrasje gedaan, Justin er in wast gemaakt, en ja hij heb hele nacht doorgeslapen. Wel had hij geprobeerd paar keer op te staan, maar dat is het niet gelukt.Wij waren helemaal blij, want tegen die tijd waren wij echt op na slapenloze nachten.

Maar ja, nu is Justin 2,5 jaar. En ik denk dat wij moet hem langzaam  gaan af lieren van snoozzz, maar wat is het beste manier? Wat doe je dat hij niet van bed s’nachts af gaat?

Iemand nog een handige tips?

 

Voor mensen welke kenen niet de werking van Snoozzzie hier onder. Geloof me het is niks ergs, en ons heb het echt geholpen, maar nu nog er af leren

De matraswikkel wikkel je stevig om het matras (één maat: past op wieg, ledikant en eenpersoonsbed) heen en sluit de uiteinden aan de onderkant door middel van het klittenband. Afhankelijk van de leeftijd van je kindje plaats je de bijgeleverde babywikkel of kinderwikkel in de daarvoor bestemde opening. Leg vervolgens je kindje in de rug- of zijligging op de wikkel en sla de flapjes om de beurt over elkaar.
Je kindje ligt nu veilig en comfortabel op zijn rug of zij. Dat slaapt een stuk prettiger… niet alleen voor je kindje, maar ook voor jezelf. Geschikt voor kindjes van 3 tot 36 maanden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je