{{ message.message }}
{{ button.text }}

Snoep snoep snoep

Oooo wat is het lekker

Afbeelding blog 'Snoep snoep snoep'

Ooo wat is snoep toch lekker. Hier een mama die dol is op chocolade. En wat voel ik me soms schuldig. Hahahaha.

Hier een mama welke nogal principieel is. Eentje die snoep zo lang mogelijk wil weg houden bij jaar uk. nu is het hier makkelijker gezien we maar een kindje hebben, ik vermoed nl dat in veel gezinnen de jongste eerder aan de snoeperij gaat dan de oudste. Ik ben benieuwd hoe principieel deze mama blijft. Om te voorkomen dat ons meisje al jong snoep krijgt, snoept mama niet in de buurt van ons meisje....maar wanneer deze in bed ligt.....oeiiiii. En vooral een keer per maand, dan kan mama snaaien....euhhh kan...... Moet! Chocolade, koekjes, chips het liefs allemaal achter elkaar. En oooo wat voel ik me dan hypocriet. Mama wel dochter niet. Maar ja je wilt toch het beste voor je meisje? Ik vraag me af komen er van mijn voornemens wat terecht.

Ja ik weet het, ik ben streng. Snoepen vanaf ca 3 jaar. Alleen op feestjes en partijen en op zondag. En natuurlijk de schooltractaties. Daarnaast een suikervrij snoepje per dag...... Ik durf jullie niet hard op te vragen of dit haalbaar is en of ik gek ben....ik denk dat ik de antwoorden al ken.

Maar ja het wordt toch een keer tijd om van deze ideologie af te stappen vrees ik. Hoe lang ga ik dit volhouden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je