{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sleeping Beauty.

Slapen, slapen slapen. En hoe! Hij is de laatste 2 weken maar 4-7 uur wakker per dag. Komt dit door groeien of moet ik me zorgen maken?

Afbeelding blog 'Sleeping Beauty.    '

Onze kleine man, bijna 15 maanden oud, slaapt en slaapt maar. Telkens maar maximaal 1,5 a 2 uur wakker tussen het slapen door.

Gisteren werd hij om 8.15 wakker. Om 9.15 was hij dood op. Dat merk ik aan hem, want hij huilt dan om alles, wrijft door zijn oogjes en het woordje ‘ nee’ zorgt voor heel veel weerstand. Dus hop, naar bed! Sliep meneer tot 12.45,dat is 3,5 uur! Vervolgens boterhammen eten en op naar de supermarkt. 14.15 waren we thuis en toen begon hij al weer te mopperen. Uiteindelijk lag hij om 14.40 in bed. Toen mijn vriend om 18.40 thuis kwam van het werk, hem maar wakker gemaakt, want hij moet toch ook eten? Dus 4 uur geslapen..

En omdat ik niet wil dat zijn hele ritme veranderd lag hij om half 8 weer in bed, sliep gelijk!

Dit heeft hij nu dus al ruim 10 dagen. Eerst dachten we dat het naweeën waren van de 14 maanden prik, want daar kunnen ze een week na de tijd ziek van worden. Dus dat klopte ook qua tijd. Nu gooien we het maar op een groeispurt. Maar eigenlijk vind ik dat hij wel heel veel slaapt. Moet ik me zorgen maken om iets? Kan hij toch iets onder de leden hebben? Ondanks dat hij geen koorts heeft, goed eet en drinkt? Meestal denk ik ‘hij heeft het gewoon nodig, is hard aan het groeien’ , maar soms komt er toch een beetje twijfel bij tussendoor. Denk ik niet te makkelijk?

Herkent iemand dit? Deze fase of iets?ze eigen sleeping beauty is hij. Slapen, slapen slapen. En hoe! Hij is de laatste 2 weken maar 4-7 uur wakker per dag. 

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je