{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slapen in het 'grote bed' bij papa en mama

Afbeelding blog 'Slapen in het 'grote bed' bij papa en mama' Achtergrond blur afbeelding
“Grote bed slapen!!” De afgelopen week, word ik iedere nacht (soms wel een paar keer) wakker met deze kreet van Hayley. Ik loop dan naar haar slaapkamer en daar zit ze dan rechtop in bed, helemaal in paniek. Ze zit hard te huilen, omdat ze ontzettend graag tussen ons in wilt slapen. Ik liet het laatst 1 keertje toe. Ze had een nachtmerrie over een vlaggetje dat stuk was. Ze was zo ontroostbaar dat ik besloot haar tussen ons in te leggen. Ze heeft toen heerlijk geslapen en we werden gezellig met z’n drietjes wakker. Ik vond het ook heel fijn, maar Hayley lijkt nu even niet zonder te kunnen. Ook al is ze iedere nacht nu zo van streek, haar eigen bedje is toch haar slaapplek. Af en toe wil ik best een uitzondering maken, maar het mag absoluut geen gewoonte worden. Bij de opvoedprogramma’s heb ik weleens gezien dat stellen elke nacht met hun kindjes in bed sliepen. Om ze dan uiteindelijk in hun eigen bedjes te laten slapen was een hele opgave. Ik wil dan ook niet dat het zover komt, want dat lijkt me vreselijk. Nu moet ik maar in de nacht mijn bed uit om haar te troosten en dan hoop ik dat ze snel weer tevreden is met haar eigen bedje. Laat jij je kindje weleens in je bed slapen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je