{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slapen in een Drakenei

Een bijzondere overnachting met je kind? Slapen in een Drakenei.

Afbeelding blog 'Slapen in een Drakenei'

Een tijdje geleden hebben we een weekendje weg gewonnen in een Drakenei. Ja, je leest het goed: overnachten in een heus Drakenei. Even kort uitgelegd: het is eigenlijk een groot bed met een laatje en een mini-bankje omhuld door een betonnen ei.

Gisteren was het dan eindelijk zo ver: we gingen naar Camping het Schinkel in Hoenderloo. In een hoekje op de camping staan 5 Drakeneieren. Zonder huisnummers, maar met allemaal een andere kleur deur. De kinderen waren meteen laaiend enthousiast toen zij samen met de 'toversleutel' de voordeur van 'ons huisje' mochten openmaken. Bij de aanblik van het bed waren mama en papa dat een heel stuk minder, maar natuurlijk hebben we niets laten merken aan de meiden.

S`middags gingen we even met vieren 'testen' en we kwamen al gauw tot de conclusie dat het schattige ei echt niet geschikt is voor 2 volwassenen en 2 kinderen. ( en al helemaal niet op de warmste dag van het jaar ) Toen de dag vorderde hoorde we dat bijna alle 'papa`s' van het ei in de auto sliepen. Ha,ha...erg comfortabel! Wij hadden het geluk dat 'onze buren' ook inzagen dat het ei toch echt niet geschikt was voor 4 personen. Zij besloten te vertrekken en gaven ons de sleutel ( nog bedankt daarvoor! ). Zo konden we toch nog een beetje slapen: de oudste bij papa, de jongste bij mij. De kids ( en wij daardoor ook ) hebben zichtbaar genoten van de speeltuin, het zwemmen, het douchen in de Bush Bush douche en het slapen in het Drakenei.

Ondanks alles was het dus voor de kinderen een ervaring om nooit te vergeten! Zij zullen er vast nog wekenlang over praten. En wij? Wij zijn dolblij dat we weer thuis zijn in ons eigen huisje ( wat een luxe opeens! ), anders waren we vast twee draken geworden!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je