{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slaapritme van zoonlief

Slaapritme van ons zoontje van 3 jaar erg onregelmatig en erg vermoeiend

Afbeelding blog 'Slaapritme van zoonlief'

Ons zoontje is nu vorige maand 3 jaar geworden. Sinds anderhalve maand slaapt hij in een groot bed. Nu is het echter al een maand zo dat hij smorgens om half 5 5 uur ons wakker maakt. Schone luier en naar bed hij komt gelijk achter ons aan en roept de ander wakker. Veel al geprobeerd zeggen dat als het donker is hij op zijn bed moet blijven. Hem naar bed blijven sturen maar meneer denkt bij wakker worden feestje bouwen. Mijn man komt als hij late dienst heeft pas halverwege de nacht het bed in. Als hij dan op dit tijdstip volledig wakker getimmerd wordt is hij prikkelbaar. Zoonlief rond de middag prikkelbaar omdat hij moe is maar niet in bed wil slapen en dan mag ik er als rechtertje tussen gaan zitten. Ons zoontje valt soms dan in de bank in slaap maar na een half uurtje roepen we hem wakker anders slaapt hij savonds weer niet. Om 5 uur eten we hij doet er meestal tot 6 uur over daarna in bad en bed. Dus 7 uur savonds ligt de kleine onder zeil. Wat kan ik hier aan doen? Ben radeloos heb zelf. Mijn rust ook hard nodig want ben nu ongeveer 11 weken zwanger en heb dinsdag de eerste echo en dan kijken of alles deze keer wel goed is. Dus veel spanning voor mij na de laatste 2 miskramen dus ruzie tussen mijn 2 mannen kan ik er eigenlijk niet bij hebben.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je