Snap
  • Kind
  • post

sinterklaasfeest!

onbegrijpelijk dat hij het nu wel snapt (of toch niet)

het is weer zo ver Klaas is in het land samen met zijn gevolg!

mijn kleine mannetje is nu 19, maanden en op de een of de andere manier snapt hij alles of misschien toch niet ik weet het niet meer vind het allemaal een klein beetje verwarrend, vanaf de donderdag voor de aankomst van klaas is onze knul al aan het roepen klaasje klaasje pieten pieten echt heel erg leuk dat wel en savonds heeft hij nu al een keertje zijn schoentje mogen zetten en dan sta je daar als mama te zingen voor je manneke sinterklaas kapoentje hahaha staat je knul klaasje soentje maar dat wil hij nu het liefste elke dag wel doen maar helaas is daar de poen niet voor om zo veel schoen cadeautjes te kopen dus hij mag hem 1x per week zetten maar voor als nog blijft hij natuurlijk roepen en dat snap ik ook wel het is natuurlijk ook zijn feestje ( voor alle lieve kindertjes natuurlijk ) en wat nu het allermooiste is de laptop en dan daar sinterklaas filmpjes op kijken rara hoe komt het dat hij het gewoon weg nu al snapt het lijkt mijn aan de ene kant niet want hij zou er gewoon nog te jong voor zijn maar hij weet het wel allemaal dus zou hij het dus ook moeten snappen ik vraag me toch stiekem wel af of er nog meer van zulke lieve slimme kindertjes in ons kikkerlandje wonen en dat ik dat een keer samen zou kunnen bespreken en daardoor mijn verhaal makkelijker kwijt kan en dus ook weet dat ik niet de enige ben met z'n slimme knul!!!! verder ben ik gewoon weg een onwijs lieve trotse mama die het beste voor haar knulletje wil en of hij het nu echt snapt of niet het is gewoon leuk zoals hij klaas roept de hele dag hahaha Fijne sinterklaas allemaal!!!!

10 jaar geleden

oke maar ik vind er helemaal niks aan maar dan ook echt niks vind het een afgrijselijk feest heb er van kinds af aan al een super hekel aan en nu nog steeds hahaha was ook altijd onwijs bang voor die man! Dus dit komt echt vanuit me knul zelf niet van papa en mama hahaha

10 jaar geleden

Ik heb dit zelf gehad vorig jaar, toen was onze oudste man ook ongeveer van die leeftijd, hij is ook erg zijn leeftijd vooruit nu hij 2 1/2 is maakt hij dingen die al voor 4 jaar en ouder zijn. Ik denk dat het belangrijk is om gewoon met de ontwikkeling van je kind mee te gaan. Snapt hij het? dat is dat alleen maar leuk en kan je dat op een leuke manier stimuleren. Hier kunnen we ook niet elke dag de schoen zetten, oplossing? een aftelkalender met daarin de datums waarop ze hun schoen mogen zetten. Misschien heb je hier wat aan. In ieder geval een hele leuke sinterklaas!

10 jaar geleden

Is ook leuk en of hij het nu echt snapt.... Hij snapt in ieder geval dat jij en eventuele andere het heel erg leuk vinden en dan nemen ze het van zelf over. Dat blijft nog heel lang, wat jij leuk vind, vind ik ook leuk! Bij onze zoon van bijna 7 vraag ik me al een aantal jaar af of hij het echt nog wel geloofd, dat is weer de andere kant. Zodra Sinterklaas nu weer in aantocht was, zit hij er weer volop in! Ben benieuwd hoe lang dat echt nog duurt en dan nog de kunst om het dan leuk te houden voor zijn jongere zus ;) In ieder geval heel veel plezier! Echt genieten!

10 jaar geleden

Wacht maar tot volgend jaar dan is het allemaal nog leuker en snapt hij het nog beter! ;-)