{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaas is uitgezwaaid, op naar de Kerstman….

Pfffff... Wat een invloed heeft Sinterklaas op een kind. De afgelopen dagen stuiterden onze kinderen echt door het huis heen.

Afbeelding blog 'Sinterklaas is uitgezwaaid, op naar de Kerstman….' Achtergrond blur afbeelding
Pfffff… Wat een invloed heeft Sinterklaas op een kind. De afgelopen dagen stuiterden onze kinderen echt door het huis heen. Het was Sinterklaas voor en Sinterklaas na. Dinsdagavond konden ze zelfs niet in slaap komen ‘omdat het morgen Sinterklaas is’…… Het was weer een leuke tijd. De kinderen waren er vol van en hebben op school ook veel werkjes gemaakt over Sinterklaas en natuurlijk Zwarte Piet. Het ene kunstwerk was nog mooier dan het andere. En natuurlijk hebben ze leuke cadeautjes gekregen. Bij de jongste moest het cadeautje zelfs mee naar bed. Anders kreeg poesje het koud. Hij had een vingerpopje gekregen op de peuterspeelzaal. En hij is er zooo blij mee! De Sint & Piet spullen zijn nog niet eens opgeruimd en we hollen al weer door naar het volgende. De Kerstman. ‘Krijgen we dan ook cadeautjes?’ Tja, tegenwoordig worden Sinterklaas en de Kerstman geassocieerd met cadeaus…. ‘Ik denk dat de Kerstman blut is, dus er zal geen cadeautje in zitten….’ ‘Dan vind ik Sinterklaas leuker hoor, daar krijgen we tenminste wat van…..’ Hoe is jullie Sinterklaasperiode gegaan? Waren jullie kinderen ook zo enthousiast? Zijn ze ook zo blij met de cadeautjes? Doen jullie ook aan kerstcadeautjes of houden jullie het ook alleen bij Sinterklaas. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je