{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaas inkopen doen

Afbeelding blog 'Sinterklaas inkopen doen' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag mijn vrije dag nou ja vrije dag altijd wel druk. Vandaag de dingen voor sinterklaas gekocht voor de kindjes.

Felicia gelooft dan niet meer maar die doet nog wel graag mee natuurlijk 

Ik vind het wel steeds moeilijker om iets te kopen. Voor Felicia is het eigenlijk wat makkelijker dan voor Max. Maar we zijn geslaagd en dat is fijn. Voor Max heb ik wat lego gekocht en een leuke puzzel van Bing. Voor Felicia heb ik kleding besteld een Adidas broek en een trui en een afventkalender en nog een Reinders truitje. Echt weer super leuk geslaagd


Van mijn dochter haar kadoos helaas geen foto dat is allemaal al ingepakt. Maar die foto volgt zeker na sinterklaas.  Vind het wel heel jammer dat sinterklaas niet mee zo is als vroeger, er word elk jaar zo ontzettende discussie over gevoerd. Het is al een jaren lange traditie en dat mag gewoon niet voorbij gaan.

Maat voor nu ben ik weer klaar met de kadootjes kopen poeh. 


Afbeelding blog 'Sinterklaas inkopen doen'

De kadootjes voor mijn zoon.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je