{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaas 2020

The most wonderfull time of the year...

Afbeelding blog 'Sinterklaas 2020 '

Het is weer zover. De drukke decembermaand staat voor de deur. Een tijd die voor veel kinderen voor spanning zorgt. Al vanaf de dag dat ze met hun lampionnetje mogen lopen. 

Dit jaar is alles nog even anders. Want een intocht bezoeken kan niet. Een heleboel mensen vallen daar over. En dat snap ik ergens wel, want het heeft toch iets magisch. Wij gingen ook elk jaar. We skipten dan de landelijke intocht (op tv), want die was al een week eerder dan de intocht in ons dorp. Scheelt toch weer een week onrust 😉

Dit jaar gaan we dus mee met de landelijke drukte. En hoewel ik stiekem heel erg hou van deze periode, besef ik me al te goed dat het veel spanningen mee brengt voor mijn ventjes. Daarom heb ik een kalender gemaakt, waarop precies staat wat en wanneer ze kunnen verwachten (de intocht, wanneer schoen zetten etc.). 

De intocht vieren we dus ook vanuit huis, met ons vieren. En ergens vind ik dat zo gezellig. We bakken pepernoten, we zetten de tv aan om 12.00 uur en we maken er thuis een feestje van. Mijn kindjes zijn nog jong, dit maakt dat het voor hun wellicht makkelijker is. Behalve de intocht, verandert er voor hun niet veel. Wij vierden het nooit groots, dus dat kan gewoon doorgaan. 

Ik hoop dat iedereen ondanks de maatregelen, een heerlijke Sinterklaas intocht heeft! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je