{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterkerst

Afbeelding blog 'Sinterkerst' Achtergrond blur afbeelding

Sinterkerst, ofwel de decembermaand. De laatste maand van het jaar. De maand dat je de kadostress voelt, maar tegelijkertijd iemand kan verrassen met een mooi kado, iemand in de watten kan leggen, en even echt samen kan zijn. Ik ben niet gelovig opgevoed, dus voor mij is deze maand gewoon echt gezellig met mijn familie samen zijn.

Sinterklaas rijdt ons huisje, op 1x een chocolade letter in de schoen na, voorbij. En natuurlijk maak ik het vanavond gezellig en krijgen de meiden een leuk tijdschrift ingepakt (de jongens zijn bij hun moeder). Maar voor de rest doen we er dus weinig aan.

Maar met kerst verwennen we ze wel wat meer. Ze hebben allemaal iets gevraagd waarbij ik niet gelijk denk "wat moet je daar nou weer mee?" En het meeste ligt dan al op zolder. Van het weekend leggen we de cadeautjes eronder. Gemeen he.... moeten ze er nog 2 weken alleen maar naar kijken.

Ik heb er zin in, in de kerst, vindt de korte dagen heerlijk. Met warme chocomel en speculaas een kerstfilm kijken, samen onder een dekentje, me gezegend voelend met al die lieve mooie mensen om me heen. En dankbaar dat we allemaal weer aan een nieuw jaar mogen beginnen. En al ben ik "pas" 36, ik besef me door een heleboel momenten maar al te goed hoe bijzonder het allemaal is.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je