{{ message.message }}
{{ button.text }}

Shocking

Het nieuws van vandaag.

Afbeelding blog 'Shocking' Achtergrond blur afbeelding

ik vraag me steeds vaker af op welke planeet ik leef. Steeds vaker kom ik nu mijn dreumes een echte dreumes is meer dingen tegen die ik niet begrijp. Dat is van overal aan komen tot het vragen van snoepjes tot nu weer dit. Er was een landelijk project gestart om limonade op creches te weren en te vervangen door water. Ik was al geschokt! Hoezo limonade op de creche? Nu gaat ons meisje niet naar de creche dus in die wereld leef ik niet maar goed. Mijn meisje krijgt geen limonade, nu is ze pas 16 maanden. Maar ook de komende periode, wil ik het haar niet geven. Ze krijgt water en slappe thee, wisselend van smaak. Lees hele slape thee. Bijvoorkeur als ik het heb cafeine vrij. En ze vind het nog steeds fantastisch samen met mama thee drinken. Ze praat nauwelijk maar brabbelt wel; kopje thee!

Nu is tot mij grote verbazing het project gestopt. Waarom? Omdat de creches niet mee werken! En weten jullie wat de motivatie is? Ze denken dat de kinderen weigeren te drinken!!!!! En dat moet pedagogisch verantwoord de nieuwste generatie helpen opvoeden? Ze zijn de kinderen nu al niet de baas? Er zal best wel eens een kindje zijn wat moeilijk doet. maar ik geloof er niets van dat de kinderen zich zelf gaan uitdrogen. Binnen twee drie weken zou dst toch voor elkaar moeten zijn? Of ben ik nu gek?

Ik ben in iedergeval blij dat ons meisje niet op de creche zit. Wat een pedagogisch non-voorbeeld!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je