{{ message.message }}
{{ button.text }}

schoolreis, wat leuk ...;-(

Afbeelding blog 'schoolreis, wat leuk ...;-(' Achtergrond blur afbeelding

Morgen is het zover.....2 van onze 4 dametjes gaan op schoolreis. De oudste is 10 en heeft het al diverse malen meegemaakt, de jongste is 7 en gaat nu voor het eerst op een `verre `schoolreis...dus, met een grote bus mee. Wat een voorpret en wat vind vooral onze jongste het spannend ! Wat ze (gelukkig) niet weten is dat mama het liefst wilde dat het al morgenavond was en de dametjes weer veilig thuis zijn inclusief de mooie verhalen. Ben ik overbezorgd, of hoort het er gewoon bij ? Ik zie al hele scenario´s voor me....kindje kwijt, natuurlijk die van ons want ze is heel dromerig en kan zomaar niet opletten op wat er om haar heen gebeurt. Met mijn verstand weet ik natuurlijk dat er verschillende moeders meegaan, en ze allemaal in kleine groepjes worden opgedeeld. Er zal vast heel goed op ze gelet worden...maar ja....Ik realiseer me net....hier begint het grote loslaten....!!! Wat zal het nog vaak gebeuren in mijn leven als moeder van 4 meisjes, dat ik een zucht van verlichting slaak als ze allemaal weer veilig in hun nestje liggen !  Er zijn vast meerdere moeders op dit forum die dit herkennen, maar zijn er ook moeders die er geen last van hebben ?  Binnen onze eigen familie zie ik best wel verschillen in hoe de moeders daarmee omgaan. Het zal vast ook wel verschil maken wat voor karakter je als moeder hebt, en hoe je kinderen zelf zijn. Ben heel benieuwd naar de reacties !

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je