Snap
  • Kind

Schoolreis 2016 voor mijn zoontje

En daar gingen ze de bus in en ik kon niet zien leuk zo'n bus pfff de ramen waren zo donker dat je geen kind zag zitten

vandaag schoolreisje voor mijn zoontje van 6. Wat vond hij het spannend maar ook leuk. Hij kwam bij een hulpmoeder van een vriendje van hem dus ik was al blij want die moeder kende hij gelukkig al.

Om 8 uur liepen we richting school en wat was me knul blij dat ook papa mee ging om hem uit te zwaaien.(normaal is papa al werken ) op schoolplein lekker spelen tot de bel ging en ik samen met ze zusje en vader naar binnen ging hem een dikke knuffel en een zoen gaf en hem veel plezier wenste voor de dag.

Samen met me man en zusje naar buiten even zwaaien bij het raam van de klas en toen moesten we aan de overkant van de weg gaan staan. We wilde graag onze broer en zoon uitzwaaien en hadden er zin in je zoon gaat niet elke dag naar schoolreisje. Toen kwamen de bussen aan en het waren bussen met zulke donkere ramen dat je dus je kind niet kon zien zitten in de bus lekker handig met die kleintjes ouders die boos werden want ze wilde hun kind zien waaronder ik dus ook. Na lang zoeken en rond de bus te lopen eindelijk door de zo'n die scheen zag ik met moeite waar me knul zat. Moest me hoofd tegen de raam van de bus drukken om hem te zien en te zwaaien.

Na een 20 min zwaaien naar een donker raam reden ze met een hoog getoeter weg. Wat een gedoe weer pffff niet goed geregeld van de school om zulke bussen in te huren. 

Over de dag zelf kreeg ik foto's van de hulp moeder binnen zodat ik wist dat het goed ging met me ventje en zo aan de foto's te zien vond hij het wel leuk.

Om half 4 liep ik samen met zusje terug naar school waar ik net de bussen weer zag vertrekken en kon ik mijn knul weer ophalen in de klas bij ze juf nu heeft hij lekker weekend want morgen zijn ze vrij. 

En morgen ja morgen gaan we naar landal even een wekend weg met opa en oma papa mama en zusje en broer heerlijk genieten. Hier komt ook nog wel een blog over en ik wil proberen te gaan vloggen 

Groetjes Dani 

 

7 jaar geleden

Spannend die schoolreisjes! Veel bussen hebben donkere ramen en ik baal ook altijd dat ik mijn kind niet goed kan uitzwaaien. Naar aanleiding van jouw blog dacht ik even een afspraak maken met mijn dochter hoe ik weet waar ze zit. Ze komt met een geweldige oplossing: Ik moet haar knuffelhondje gewoon laten snuffelen waar ze zit, dan is het geregeld. Tja... Maar het klinkt wel als een heel leuk schoolreisje. Hij zal wel moe geweest zijn na afloop! Veel plezier in Landal. Wij gaan in de Zomervakantie naar Bollo. Doe hem alvast de groeten van Dunya! ;)

7 jaar geleden

Heeft hij het naar zijn zin gehad in op schoolreisje??