{{ message.message }}
{{ button.text }}

Schattige Posters, goedkope muurdecoratie voor kinderen

Zijn de muren bij jou in de babykamer of kinderkamer ook nog een beetje kaal? Weet je niet goed wat je er mee moet doen. Posters & kaarten!

Afbeelding blog 'Schattige Posters, goedkope muurdecoratie voor kinderen' Achtergrond blur afbeelding

Op de ene muur heb je een leuk behangetje geplakt, maar de andere muren zijn effen in 1 kleur geverfd. Dit om het geheel een beetje rustig te houden in de kinderkamer. Heel begrijpelijk natuurlijk, want al het speelgoed wat erin gaat komen maakt een kinderkamer al best druk. Toch lijkt het nog niet helemaal af.

Met een kinderkamer poster of leuke kaarten aan de muur bereik je al een heel leuk effect. En posters zijn er in heel veel verschillende soorten en afmetingen, voor ieder kind en iedere kinderkamer is er zeker wel iets leuks bij te vinden. Romantische en dromerige posters of lekker hip en kleurrijk. Posters zijn redelijk goedkoop en je plakt ze zelf op de muur. Je kunt hier van de speciale plakkertjes voor kopen bij de bouwmarkt, zodat je ze later weer gemakkelijk kunt verwijderen.

Ook is het leuk om posters op de muur te plakken met masking tape. Masking tape vind je online, maar tegenwoordig ook gewoon bij de HEMA. Hiermee plak je posters op een hippe manier op de muur. Het voordeel van masking tape is dat je het ook makkelijk weer verwijdert. Ben je toch bang dat er lijmresten achter blijven? Verwarm het dan eerst even met de fohn, zo laat de lijmlaag makkelijker los en kun je de tape beter verwijderen.

Wil je wat meer uitgebreide muurdecoratie te maken? Combineer dan posters, samen met leuke kaarten. Hang ze doorelkaar op de muur met masking tape en wissel het geheel af met hier en daar een fotolijstje. Je bereikt zo een speels effect en de muur is helemaal af.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je