{{ message.message }}
{{ button.text }}

sarcoidose met een kind van 1.5 jaar

Zo ziek zijn dat er dagen zijn dat je je eigen kind niet uit bed kan halen omdat je gillend in je bed ligt van de pijn

Afbeelding blog 'sarcoidose met een kind van 1.5 jaar'

soms doet het zo zeer dat je moet toegeven dat je niet altijd de perfecte moeder kan zijn.

Door mijn ziekte sarcoidose heb ik veel last van mijn gewrichten en kan ik op sommige dagen mijn bed niet uit komen van de pijn, gelukkig worden wel heel veel geholpen door de oma's want anders zou het niet goed komen.

Maar hierdoor moet mijn dochter van bijna 1.5 jaar wel heel snel opgroeien en veel zelfstandig doen gelukkig pakt ze dit goed op maar als moeder voel je je zo schuldig want wij wilde een kind nou vraag je natuurlijk ook niet om dan op eens deze ziekte te krijgen maar toch doet het veel met je als die kleine meid voor je staat van mama til me op en je kan het gewoon niet.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je