Snap
  • Kind

sarcoidose met een kind van 1.5 jaar

Zo ziek zijn dat er dagen zijn dat je je eigen kind niet uit bed kan halen omdat je gillend in je bed ligt van de pijn

soms doet het zo zeer dat je moet toegeven dat je niet altijd de perfecte moeder kan zijn.

Door mijn ziekte sarcoidose heb ik veel last van mijn gewrichten en kan ik op sommige dagen mijn bed niet uit komen van de pijn, gelukkig worden wel heel veel geholpen door de oma's want anders zou het niet goed komen.

Maar hierdoor moet mijn dochter van bijna 1.5 jaar wel heel snel opgroeien en veel zelfstandig doen gelukkig pakt ze dit goed op maar als moeder voel je je zo schuldig want wij wilde een kind nou vraag je natuurlijk ook niet om dan op eens deze ziekte te krijgen maar toch doet het veel met je als die kleine meid voor je staat van mama til me op en je kan het gewoon niet.

9 jaar geleden

Ik kan me heel goed voorstellen hoe jij je voelt. Dit is ook de reden waarom mij vriend en ik besloten hebben niet aan kinderen te beginnen. Ik heb al 7,5 jaar sarcoidose en daarnaast dunne vezel neuropathie. Hoe moeilijk de beslissing ook was, ik zou zelf zo ongelukkig worden doordat ik niet de moeder kan zijn die ik zou willen zijn. Sommige mensen verklaren mij voor gek, maar ik ken mezelf. En wat heeft een kind aan een ongelukkige moeder. Ik wens jou heel veel sterkte en succes.

9 jaar geleden

Beste Carly We kunnen ons er heel veel bij voorstellen. Sarcoïdose kan erg veel impact hebben op de meest eenvoudige zaken en dan is een kleine meid van anderhalf natuurlijk een hele opgave. Sarcoïdose treft vaak mensen tussen de twintig en de veertig jaar die volop aan het werk zijn en/of jonge kinderen hebben. Meer info lees je op www.sarcoidose.nl M. Overgaauw - secretaris Sarcoïdose Belangenvereniging

9 jaar geleden

wat naar moet dat zijn voor je, maar ik weet zeker dat het je door niemand kwalijk wordt genomen. Veel gezondheid toegewenst! Emma.