{{ message.message }}
{{ button.text }}

Samen op sterrenjacht!

Afbeelding blog 'Samen op sterrenjacht! ' Achtergrond blur afbeelding

Twinkel twinkel kleine ster, ik zie jou stralen al van ver! Jullie kennen het allemaal vast nog wel, de Berenjacht van de corona tijd 1.0. Superleuk om met de kinderen op zoek te gaan naar beren. Overal kwamen we ze tegen. Het heeft bij vele mensen voor leuke/spontane uitstapjes en wandelingen gezorgd.

Maar ook nu hebben sommige mensen het zwaar en voelen ze zich eenzaam. Ook nu, weten sommige ouders niet wat ze moeten verzinnen om weer iedere dag iets leuks te doen met de kinderen.

Laten we daarom allemaal ons raam mooi versieren met STERREN. Laten we de sterren twinkelen voor elkaar. Hiermee laten we zien dat we aan elkaar denken in deze moeilijke en rare dagen. Laten we er op deze manier voor zorgen dat heel veel gezinnen een leuk “uitje” hebben met de kinderen, om zo op zoek te gaan naar heel veel sterren.

P.S: heb je interesse in een pdf bestandje met de sterren afstreepkaart, laat het me dan weten in een privé berichtje via mijn Instagram account. (@elke.momentje) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je