{{ message.message }}
{{ button.text }}

Samen kunnen wij alles maar soms is mama moe.

Het alleen er voor staan samen mijn dochter van 2,5 valt soms zwaarder dan ik dacht maar samen komen wij er wel samen is sterker dan 1 !

Afbeelding blog 'Samen kunnen wij alles maar soms is mama moe.' Achtergrond blur afbeelding

Moeder zijn is iets prachtigs iets onbeschrijfelijks maar soms ook zwaar als je er alleen voor staat ja het is mijn eigen keus geweest en ik sta er nog steeds voor de volle 100% achter want op dit moment ben ik weer heel gelukkig samen met mijn nieuwe vriend !

Een stressvolle periode momenteel , mijn huidige werk stopt a.s zaterdag en gooit zijn deuren dicht een hoop geregel met hebt uwv ect druk aan het solliciteren om die ww niet in te komen want dat ga ik niet redden samen met mijn dochter alleen(75% van huidige inkomen )  dat terzijde vandaag te horen gekregen dat ik pas per 1 oktober ergens opnieuw kan starten ivm mijn werkgeeftser haar opzeg termijn naar mij toe allemaal stres momenten.

En dan wil je je soms heel even terug trekken en even ontspannen maar soms gaat dat niet helemaal zoals gepland OEPS .

En vanavond was zo'n avond dat ik dacht ooooh zitten er nog haren op mijn hoofd ?! 

Dochter lief gedoucht en wel in bedje ze mocht nog even een filmpje kijken op Netflix enfin mama deed even de huishoudelijke taken en pakte mijn dochter haar koffertje in om dit weekend weer naar haar vader te gaan (vr t/m zo ) .

Een maal in gepakt dacht ik fijn douchen en even een me-time maar helaas niets was minder waar.

De douche stond net aan poging 1 en daar kwam mevr.; Mama ik moet plassen oké lucky you ik sprong er nog net niet onder enfin geplast en hup het bedje weer in.

Poging 2 haar in gesopt en vervolgens gaat de badkamer deur open en staat ze te trapppelen met haar beentjes mama ik moet poepen haar snel uit gespoeld douche weer uit gezet even met de Franse slag me afgedroogd.

Nou klus geklaard poging 3 mama weer onder de douche waar ik voor de 2e x mijn haar in sop en de badkamer deur weer open gaat helemaal in tranen mama mama ik heb in mijn onderbroek gepoept ; ach meissie toch dat geeft toch niks ongelukjes gebeuren nou eenmaal zelfde ritueel haar uitgespoeld en weer aan de bak.

Uiteindelijk heb ik het op gegeven ben nog 1 x onder de douche gestapt me haar geconditioneerd en me daarna gauw afgedroogd want voïla daar stond madamme weer hihi.

Mama ik heb dorst ????

Dit zijn dus echt momenten dat ik denk Ohhh ik mis een partner zo aan me zijde dat ik even ongestoord iets kan doen .

En zo zijn er nog veel meer dingen waar ik soms tegen aan loop maar dat gaat niet op tegen alle leuke en mooie momenten die we samen hebben maar soms mag een moeder ook wel eens klagen en haar hart luchten toch ?!

Later vertel ik meer over hoe ons leventje verloopt samen als jullie dat leuk vinden natuurlijk maar voor nu moest ik even mijn verhaal kwijt want er zijn vast meer alleen staande moeders die het soms ook even zwaar hebben.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je