{{ message.message }}
{{ button.text }}

sabbele op handen en voeten ineens

urgh ik word er tureluurs van, mijn zoon van 2.5 zit sinds een 2tal weken op alles wat los en vast zit te kauwen en te sabbelen...

Afbeelding blog 'sabbele op handen en voeten ineens'

urgh ik word er tureluurs van, mijn zoon van 2.5 zit sinds een 2tal weken op alles wat los en vast zit te kauwen en te sabbelen...als ie niets vinden kan gaan zijn handen en voeten in die mond... alles drijfnat dan van spuug, en fris ruikt ook weer anders op ten duur. Ik kan er zo slecht tegen maar hoe meer ik hem zeg het niet te doen, hoe meer hij het doet. Geen nieuwe tanden of zo, weet iemand wat dit kan zijn, en hoe het te stoppen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je