Snap
  • Kind
  • post_short

sabbele op handen en voeten ineens

urgh ik word er tureluurs van, mijn zoon van 2.5 zit sinds een 2tal weken op alles wat los en vast zit te kauwen en te sabbelen...

urgh ik word er tureluurs van, mijn zoon van 2.5 zit sinds een 2tal weken op alles wat los en vast zit te kauwen en te sabbelen...als ie niets vinden kan gaan zijn handen en voeten in die mond... alles drijfnat dan van spuug, en fris ruikt ook weer anders op ten duur. Ik kan er zo slecht tegen maar hoe meer ik hem zeg het niet te doen, hoe meer hij het doet. Geen nieuwe tanden of zo, weet iemand wat dit kan zijn, en hoe het te stoppen?

10 jaar geleden

dan gaan we daar in elk geval mee door ;)

10 jaar geleden

ja al zijn tanden zijn er al, kiezen ook... dus dat zal het niet zijn. En als we hem iets geven waar hij op mag kauwen en sabbelen, vind ie het niet meer intressant zodra hij doorheeft dat dat mag, en gaat ie weer naar de vingers en tenen grrr :)

10 jaar geleden

3 weken zeg je... dan hebben we er al 2 opzitten :) haha hopelijk heb je gelijk... vervelend is het wel.. ik wil niet muggezifterig overkomen maar het is echt iets waar mijn vel van gaat kruipen, zo irritant haha...

10 jaar geleden

Ik denk ook dat je het even moet volhouden om alles uit zijn mond te nemen om dit te doorbreken. Misschien is het een soort gewoonte geworden of geeft het hem een prettig gevoel.