{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ruim je spullen toch eens op!

Twee spelende kinderen die de boel op stelten zetten. Maar mama, ruim je spullen toch eens op!

Afbeelding blog 'Ruim je spullen toch eens op!'

Het is normaal dat ik mijn sleutels niet meer kan vinden. Maar dat ik mijn schoenen kwijt ben is toch echt een primeur!

Ik weet dan ook zeker dat ik mijn schoenen zojuist bij thuiskomst in dat hoekje van de woonkamer heb uitgeschopt. Zoals ik dat dus altijd doe, om ze s 'avonds pas op te ruimen als ik ze echt niet meer nodig heb. 

Maar ik heb ze nog nodig en ze liggen er niet! Mijn zoon staat al te trappelen om naar buiten te gaan. Zijn schoenen had hij snel gevonden in het nu verder lege hoekje. 

"Weet je ook waar mijn schoenen zijn?" Vraag ik mijn zoon. Tot mijn verbazing loopt hij naar de berging, trekt onze overvolle schoenenkast open en brengt mij mijn schoenen. "Hier mama! Heb ik opgeruimd!"

Hoor ik dat eigenlijk niet te zeggen?

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je