{{ message.message }}
{{ button.text }}

Roodkapje en de lieve wolf

Roodkapje is een klassieker die niet mag ontbreken in een sprookjesboek. En voor kinderen die bang zijn voor de wolf hebben we goed nieuws!!

Afbeelding blog 'Roodkapje en de lieve wolf' Achtergrond blur afbeelding
De winter is in aantocht en naarmate het buiten kouder en donkerder wordt, worden binnen de kaarsjes en open haard aangestoken en het huis gehuld in een gezellige sfeer. De wintertijd is ook de ideale tijd voor cadeautjes nu de kerst er aan komt. Maar ook om gezellig met de kinderen een goed sprookjesboek erbij te nemen en lekker voor te lezen.

Lieve knuffelwolf

Roodkapje is een echte klassieker die niet mag ontbreken in een sprookjesboek, en ook nu nog leuk is voor kinderen. En zelfs voor kinderen die bang zijn voor de wolf hebben we goed nieuws! De knuffelwolfjes van Ebulobo zijn zo ontzettend schattig, daar is geen enkel kind bang voor. Vooral de activiteiten wolf is helemaal fantastisch. Red roodkapje snel uit de buik van de wolf door de rits open te maken en vergeet vooral haar mobieltje niet (want ja, heel erg anno 2012 gaat ook Roodkapje met haar tijd mee). Het leuke merk Lilliputiens heeft een heel mooie omkeerbare Roodkapje pop voor onze kleine Roodkapje liefhebbers.

Sprookjeskamer

Voor de allergrootste Roodkapje fans is het zelfs mogelijk de hele kamer om te toveren in een Roodkapje kamer met leuke muurstickers voor baby- en kinderkamer. Want Roodkapje is hot en weer helemaal terug van weggeweest. Nouvelles Images en Forwalls hebben allebei prachtige Roodkapje muurstickers in hun assortiment. Ben je toch niet zo’n fan van Roodkapje? Toch liever een prinsessenkamer of stoere ridderkamer? Dat kan uiteraard ook! Met mooie prinsessen muurstickers of stoere ridderstickers heb je in een handomdraai je kamer omgetoverd in een mooie sprookjeskamer! Shop nu deze sprookjesachtige spulletjes in de leuke webwinkel Hippebeestjes.nl.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je