{{ message.message }}
{{ button.text }}

rode vlek met bultjes ????

eczeem in combinatie met waterwratjes

Afbeelding blog 'rode vlek met bultjes ????' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochter heeft sinds een poosje een best flinke rode vlek aan de binnenkant van haar elleboog. Op de vlek zitten waterwratjes. Nu ben ik er al mee naar de dokter geweest en deze heeft een hydrocortison creme voor geschreven. En verteld dat het inderdaad eczeem betreft.  Maar dit helpt niet echt. Heb ook al calendulazalf geprobeerd maar eveneens zonder succes. Het lijkt wel of het met zonnig weer erger wordt maar dit kan ook aan mij liggen omdat ik het dan meer zie omdat ze korte mouwtjes heeft. Het jeukt ook flink heb ik het idee want ze wrijft er vaak over ook gedachteloos. Heeft iemand een tip wat ik er eventueel nog op kan doen om te zorgen dat het verdwijnt. De waterwratjes heb ik wel een middeltje voor maar wil dat nu niet gebruiken nu het eczeem nog zo vlammend is. HELP wie heeft de ultieme tip om er voor te zorgen dat mijn meisje straks lekker in het zonnetje en zonder mouwtjes kan lopen zonder dat ze er last van heeft. Oja ze is 3 jaar niet dat ik straks tips krijg die niet geschikt zijn om op die leeftijd te proberen. Verder is ze voor zover ik weet nergens allergisch voor.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je